16 Ocak 2018 Salı

Just Between Lovers





Adı: Just Between Lovers | Rain Or Shine | Just in Love | 그냥 사랑하는 사이
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Kim Jin-Won
Senarist: Yoo Bo-Ra
Yayıncı: JTBC
daum: 8.9
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2017 – 2018
Yayın Tarihi: 11 Aralık 2017 – 30 Ocak 2018
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi & Salı – 23:00
Dili: Korece 
Ülke: Güney Kore



Dizinin başrollerinde 2PM Grubundan Junho  ve Won Jin-A paylaşmakta. İki oyuncuyuda ilk kez bu dizide izleme fırsatı buldum kimyaları muhteşem derecede uyumlu.


Konusu:

Dizi, başarısızlık korkusundan dolayı geri adım atmak yerine kendilerine yeni fırsatlar oluşturmak için en azından sahte bir umuda tutunan insanların etrafında dönmektedir.

Junho dizide 20’li yaşlardaki Lee Kang-Doo karakteridir ve  hayali birgün futbolcu olmaktır. Ancak geçirdikleri bir kaza sonucu babası ölür ve kendisinin de bacağı kırılır. 3 yıl boyunca rehabilitasyon görür. Hiçbir ağır yükü taşıyamaz haldedir. Bir gün, annesini de kanserden dolayı kaybeder. Böylece annesinin borçları ile yapa yalnız kalır. 20’li yaşlarındayken bir suçlu haline gelir ve mümkün olduğunca her şeyi yaparak para kazanmaya çalışır.
Won Jin-A dizide mimari modeller yapan Ha Moon-Soo karakterini canlandırmaktadır. Geçirdikleri bir kazada küçük kardeşini kaybetmiştir. Bu kazadan sağ kurtulduğu için suçluluk duymaktadır. Suçluluk duygusunu bastırmaya çalışarak yaşamını sürdürür ve annesine bakarken güçlü kalmaya çalışır. Bir gün, Kang-Doo (Junho) ile tanışır ve ikili için hayat tamamen değişir.

Dram dizilerini izlemekten hoşlanmasam da bu dizide beni çeken birşey var. Oyuncuların başarısı üst seviyede diziyi izlerken onlarla  ağlayıp onlarla gülebiliyorum.Konusuyla seyirciyi içine hapsetmiş durumda. Beni çok etkileyen bu diziyi umarım beğenirsiniz.