14 Ağustos 2017 Pazartesi

School 2017


Adı: School 2017 | 학교 2017

Tür: Romantik, Komedi, Gizem, Gençlik
Yönetmen: Park Jin-Suk
Senarist: Jung Chan-Mi, Kim Seung-Won
Yapımcı: Lee Gun-Joon 
Yayıncı: KBS2
daum: 6.4
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2016 - 2017
Yayın Tarihi: 17 Temmuz 2017 – 5 Eylül 2017
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi & Salı - 22:00
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore


OYUNCULAR

Kim Sejeong
Ra Eun-Ho


Kim Jung Hyun 
Hyun Tae-Un


Jang Dong Yoon
Song Dae-Hwi


Han Sun Hwa
Han Su-Ji


Han Joo Wan
Sim Kang-Myung

School 2017....School serilerinin  arasında en iyisi sayılabilecek dizisi bence.Oyuncuları senaryosu ile diğer sezonlardan çok daha iyi olmuş.Dizi, öğrencilerin gerçek hayattaki yaşam tarzlarını, karşı karşıya kaldıkları zorlukları ve hissettikleri acıları konu almaktadır.


Kim Se-Jeong dizide 18 yaşındaki bir lise öğrencisi olan Ra Eun-Ho karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri parlak ve neşeli biri kişiliğe sahiptir. Onun ders notları oldukça kötüdür. Onun hayali, prestijli bir üniversiteyi kazanan ilk aşkı ile aynı üniversiteye gitmek. Bunun içinse ders notlarına değil webtoon çizimindeki yeteneklerine güvenmektedir.
Kim Jung-Hyun dizide bir lise öğrencisi olan Hyun Tae-Un karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, ABD’de bir liseye giderken başını bir belaya sokar ve bu yüzden Güney Kore’ye geri dönerek burada bir liseye başlar. Başkalarına karşı asi, kaba ve kibirli olmasına karşın babası zengin ve güç sahibi olduğu için okuldaki öğrenciler ve okul yönetimi sesini çıkarmaz.
Jang Dong-Yoon dizide bir lise öğrencisi olan Song Dae-Hwi karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri iyi notlara, iyi kişiliğe ve iyi bir espri anlayışına sahiptir ve fakir bir aileden gelmektedir. O, zayıfları korumak gibi bir içgüdüye sahiptir. O, açık ara farkla öğrenci temsilcisi olarak seçilmiştir. Bir öğrencinin isteyeceği her şeye sahip gibi görünse de sahip olmadığı tek şey vardır. O da etkili ebeveynler.

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder