26 Mayıs 2021 Çarşamba

Doom at Your Service

 




Adı: Doom at Your Service | One day, Destruction Entered The Front Door Of My House | 어느 날 우리 집 현관으로 멸망이 들어왔다
Tür: Dram, Romantik, Fantastik/Bilim Kurgu
Yönetmen: Kwon Young-Il
Senarist: Im Meari
Yayıncı: tvN
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2020 – 2021

 

OYUNCULAR




Seo In-Guk
(Myul-Mang)






Park Bo-Young
(Tak Dong-Kyung)




Kang Tae-Oh
(Lee Hyun-Kyu)


Shin Do-Hyun
(Na Ji-Na)


Lee Soo-Hyuk
(Cha Joo-Ik)



KONUSU


Dizi, dokunduğu her şeyin yok olmasına neden olan 'yıkım' adı ile bilinen bir adam (Seo In-Guk) ile kaderini değiştirmek için hayatını tehlikeye atan bir kadının (Park Bo-Young) etrafında dönmektedir.






Park Bo-Young dizide bir web romanı yayıncılık şirketinde editör olarak çalışan Tak Dong-Kyung karakterini canlandırmaktadır. Sıradan bir hayatı vardır. Bir gün, karşısına Myul-Mang çıkar. Onunla 100 günlük bir anlaşma yaparak hayatını ve aşkını tehlikeye atar.





Seo In-Guk dizide öteki dünya ile bir aracı olan Myul-Mang karakterini canlandırmaktadır. Öngörülemez bir karaktere sahiptir. Kendisini trajik kaderinin içinde bulduğunda Tak Dong-Kyung’u (Park Bo-Young) kurtarmak için sevgisini ve şefkatini ortaya koymaya karar verir.





Diziye bayıldım....Uzun zaman sonra  bir dizi beni böyle heyecanlandırdı.Özellikle Seo In-Guk oyunculuğunu anlatamam .Karakter sanki onun için yazılmış .O kadar çok beğendim ki diziyi bölümlerini izlemeye kıyamıyorum :) Dizinin çekimleri çoktan  tamamlanmış.Nasıl bir son bizi bekliyor ?






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder