18 Kasım 2021 Perşembe

My Name

 









Adı: My Name | Undercover  | 언더커버
Tür: Dram, Aksiyon, Suç
Yönetmen: Kim Jin-Min
Senarist: Kim Ba-Da
Yapım Şirketi: Studio Santa Claus
Yayıncı: Netflix
Bölüm Sayısı: 8
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2021










                    Han So-Hee                   Park Hee-Soon                          Ahn Bo-Hyun
                                                                                                               
                   (Yoon Ji-Woo )             (  Choi Moo-Jin)                      ( Jeon Pil-Do)



Konusu

Dizi, babasının ölümüyle ilgili gerçeği öğrenmek için bir organize suç çetesine katılan Yoon Ji-Woo’nun (Han So-Hee) etrafında dönmektedir. Yoon Ji-Woo, uyuşturucu karteli olan Dongcheonpa için çalışmaktadır. Babasının ölüm nedenini ortaya çıkarmak için Dongcheonpa’nın köstebeği olur ve polis departmanındaki uyuşturucu araştırma biriminde çalışmaya başlamasını konu alır.



Han So-Hee dizide babasının intikam ateşi ile yanıp tutuşan Yoon Ji-Woo karakterini canlandırmaktadır. Bir uyuşturucu kartelinin köstebeği olarak polislerin arasına karışır.



Ahn Bo-Hyun dizide uyuşturucu araştırma biriminde görevli bir dedektif olan Jeon Pil-Do karakterini canlandırmaktadır. Yasalara ve kurallara sıkı sıkı bağlı olan birisidir ve Yoon Ji-Woo’nun (Han So-Hee) ortağıdır.




Park Hee-Soon dizide Kore'nin en büyük uyuşturucu çetesi Dongcheonpa’nın patronu olan Choi Moo-Jin karakterini canlandırmaktadır. Yoon Ji-Woo’nun (Han So-Hee) babasının intikamını almasına yardım ediyor gibi görünse de gerçek amacını okumak kolay değildir.




Diziyi izleyenler ikiye ayılır 50 yaşında olmasına rağmen bir mafya babası olan Park Hee-Soon 'a aşık olanlar ve dedektif rolünde izlediğimiz Ahn Bo-Hyun  'a aşık olanlar.Siz kime aşık oldunuz diyizi izlerken acaba ?




1 yorum: