19 Temmuz 2017 Çarşamba

Tomorrow With You




Adı: Tomorrow, With You | 내일 그대와
Tür: Romantik, Fantastik
Yönetmen: Yoo Je-Won
Senarist: Heo Sung-Hye
Yapımcı: Jinnie Jin-Hee Choi, Park Jae-Aam, Cho Moon-Joo, Kim Young-Kyu
Yayıncı: tvN
daum: 7.5
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2016 - 2017
Yayın Tarihi:  3 Şubat 2017 - 25 Mart 2017
Yayın Günleri ve Saati: Cuma & Cumartesi – 20:30
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

OYUNCULAR

      
          Lee Je-Hoon                                 Shin Min-A
                Yoo So-Joon                                  Song Ma-Rin

Shin Min-A  Oh My Venüs dizisinde izledikten sonra  2016 yapımı olan Tomorrow With You dizisine bir heycan başladım.Koreliler fantastik dizi konusunda oldukça başarılı yapımlar yapıyor bu dizide kesinlikle onlardan birisi.Bu diziyi izledikten sonra anladım ki iyiki geleceğimizi bilmiyoruz ...

Gelelim dizimizin konusuna Dizi, bir zaman gezgini Yoo So-Joon (Lee Je-Hoon) ve onun eşi Song Ma-Rin’in (Shin Min-A) arasındaki aşkı konu almaktadır. So-Joon gelecekte perişan bir halde yaşadığını görür ve bunun üzerine geleceğini değiştirebilmek için Ma-Rin’i sevmediği halde onunla evlenir.Mutsuzluk dolu geleceğini değiştirmek için elinden geleni yapacaktır.

Lee Je-Hoon dizide zamanda seyahat etme yeteneğine sahip olan Yoo So-Joon karakterini canlandırmaktadır. O, bir gayrimenkul satış şirketinin CEO’sudur. Zamanda seyahat edebildiği için gayrimenkul satışlarından bir servet elde etmiştir.
Shin Min-A dizide Yoo So-Joon’un (Lee Je-Hoon) eşi olan Song Ma-Rin karakterini canlandırmaktadır. O, çocukken popüler bir oyuncu olmasına rağmen bu popülerliği uzun sürmemiştir. Şimdi 30 yaşında olan Ma-Rin bir fotoğrafçı olarak çalışmaktadır. O, Yoo So-Joon ile evlendikten sonra onun zamanda seyahat ettiğini öğrenir ve büyük kargaşa meydana gelir.
İki aşık farkında olmadan birbirini korumak için elinden geleni yapar ve sonunda mutluluğu bulurlar...







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder