31 Ekim 2017 Salı

Adı: Age of Youth 2 | 청춘시대2
Tür: Dram, Romantik, Gençlik
Yönetmen: Lee Tae-Gon
Senarist: Park Yeon-Sun
Yayıncı: JTBC
Sezon: 2
Yapım Yılı: 2017
Yayın Tarihi: 25 Ağustos 2017
Yayın Günleri ve Saati: Cuma & Cumartesi – 23:00
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Oyuncular

Han Ye-Ri
Yoon Jin-Myung
Han Seung-Yeon
Jung Ye-Eun
Park Eun-Bin
Song Ji-Won
Ji Woo
Yoo Eun-Jae
Choi A-Ra
Jo Eun
Kim Min-Suk
Seo Jang-Hoon
An Woo-Yeon
He Im-Dal
Son Seung-Won
Im Sung-Min
Shin Hyun-Soo
Yoon Jong-Yeol

Genelde Kore dizilerinde 2. sezon olmuyor ama Age of Youth 2. sezonu ile ekranlara gelicek.1. sezonu izlerken çok keyif almıştım tabiki 2. sezon haberi ile havalara uçtum.


Dizi, ilk sezonunun kaldığı yerden 1 yıl sonra 'Belle Epoque' evini paylaşan 5 kızın (Han Ye-Ri, Han Seung-Yeon, Park Eun-Bin, Ji Woo, Choi A-Ra) etrafında dönmektedir tabikide geçen zaman süresince kızlarımızın hayatında değişiklikler olmuştur.


 Han Ye-Ri dizide iktisat bölümünden mezun olan Yoon Jin-Myung karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri Çin’de 1 yıl geçirdikten sonra Kore’ye geri dönmüş ve iyi bir iş bulmuştur. 
Han Seung-Yeon dizide beslenme uzmanlığı bölümünde okuyan Jung Ye-Eun karakterini ile izleyip sevmiştik. Onun karakteri, erkek arkadaşı ile yaşadığı olayların kötü etkisinden dolayı 1 yıl okulunu dondurmuştur ve artık üniversiteye geri dönmüştür. 
Park Eun-Bin dizide medya öğrencisi olan Song Ji-Won olarak izlemiştik. Onun karakteri geçen bir yıl boyunca hâlâ kendine bir erkek arkadaş bulmamıştır. 
Ji Woo dizide psikoloji bölümünde okuyan Yoo Eun-Jae (1. sezonda Park Hye-Soo canlandırmıştı).Onun karakteri, erkek arkadaşından yeni ayrılmıştır ve bu yüzden duygusal olarak bunalımdadırç
Choi A-Ra dizide kızların yeni ev arkadaşı olan Jo Eun olarak dizide olucakO, Kang Yi-Na’nın (Hwa Young) boşalttığı oda da kalmaya başlar. – "Siyah ve kısa saçı ile bu çocuk 'Belle Epoque'un yeni yüzü."




  Ve dizimiz final yaptı ... tek kelimeyle 14 bölümü bayılarak izlediğim sezonun en iyi yapımlarından biriydi.1. sezonu severek izlediğim dizide 2. sezon kesinlikle muhteşemdi.Yenı karakterler diziye  enerji katmış.



Bu ikiliye bayıldım iki insan ancak bu kadar uyumlu olabilirdi. 3. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum artık bu sezonda iklimiz sevgili olsun...


3. sezon için geri sayım başlasın o zaman .............





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder