27 Ekim 2017 Cuma

Witch’s Court


Adı: Witch’s Court | Don't Believe Her | 마녀의 법정
Tür: Romantik
Yönetmen: Kim Young-Kyoon
Senarist: Jung Do-Yoon
Yayıncı: KBS2
daum: 7.1
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2017
Yayın Tarihi: 9 Ekim 2017 - 28 Kasım 2017
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi & Salı – 22:00
Dili: Korece 
Ülke: Güney Kore

Konusu:

Ma Yi-Deum 7 yıl savcılık yaptı. Vakaları kazanmak için bazen ciddi yöntemler kullanmaktadır. Bir gün, Ma Yi-Deum sadece cinsel suçlarla ilgilenen özel bir bölüme gönderilir.



Dizinin başrollaerinde Jung Ryeo-Won dizide 7 yıldır savcı olarak görev alan Ma Yi-Deum karakterini canlandırmaktadır. Yi-Deum alanında agresif soruşturma yöntemlerinin yanı sıra etkili ve her zaman davaları kazanan bir savcı olarak tanınmaktadır.
   

Ve diğer başrol oyuncumuz Tunnel dizisinde yardımcı erkek rolde izlediğim ve kesinlikle başrolde olmalı dediğim oyuncu Yoon Hyun-Min  karşımızda. Yoon Hyun-Min dizide göreve yeni başlamış bir savcı olan Yeo Jin-Wook karakterini canlandırmaktadır. Güçlü adalet duygusundan dolayı doktor olmaktan vazgeçip hukuk okumuştur. 

2017 yılının sonlarına doğru kaliteli yapımlardan birisi kesinlikle daha ilk bölümden diziye bağımlı oluyorsunuz.Yoon Hyun-Min oyunluğuna zaten hayrandım bu dizide bir kez daha hayran oldum. Jung Ryeo-Won oyunculuğu çok şaşırttı beni kesinlikle rolünün hakkını veriyor ve savcı kızımızın ukala ,kimseyi umursamaz tavrına, davaları kazanmak için yaptığı sıradışı yollara başvurmasına  hayran oluyorsunuz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder