29 Aralık 2017 Cuma

A Korean Odyssey


Adı: A Korean Odyssey | Hwayugi | 화유기
Tür: RomantikKomediFantastik
Yönetmen: Park Hong-Kyun, Kim Jung-Hyun, Shin Woo-Chul (kesinleşmedi)
Senarist: Hong Jung-Eun, Hong Mi-Ran
Yayıncı: tvN
daum: 4.8
Bölüm Sayısı: 20
Yapım Yılı: 2017 - 2018
Yayın Tarihi: 23 Aralık 2017
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi & Pazar - 21:00
Dili: Korece 
Ülke: Güney Kore



Oyuncular

Lee Seung-GiCha Seung-WonOh Yeon-SeoLee Hong-Ki
Son O-GongWoo WheeJin Sun-MiP.K


2017 nin sonlarına doğru yeni yayınlanmaya başlayan A Korean Odyssey dizisinden bahsetmek istiyorum.Dizinin başrollerinde hepimizin görmeyi özlediği isim Lee Seung-Gi oynamakta. Askerlik dönüşü hemen ekranlarda görmekten gayet mutlu oldum söylemeden geçemiycem 2 yıllık ayrılıktan sonra özlemiştik...Kadın başrol oyuncumuz Oh Yeon-Seo en son My Sassy Girl dizisinde izlediğim oyuncu bu dizide görmek hatta izlemek büyük keyif verdi.Oyunculuğunu her daim beğendiğim birisidir kendisi.Yardımcı erkek rolünde ise herkesin yakından bildiği Kpop gruplarından FT Island'ın  ana vokali Lee Hong-Ki ekranlarda.

Konusu:

Dizi, birbirleriyle bir türlü anlaşamayan Son O-Gong (Lee Seung-Gi ) ve Woo Ma-Wang’ın (Cha Seung-Won) kötülüğün her yerde kol gezdiği karanlık bir dünyada gerçek bir ışık aramasını konu almaktadır.

Karakterleri

Lee Seung-Gi dizide insanüstü bir varlık olan Son O-Gong karakterini canlandırmaktadır. Gerçekte 'Kutsal Yeşim İmparatorluğu'nda yaşamaktadır. Çarpıcı bir moda anlayışına sahip karizmatik bir kişiliğe sahiptir. Oldukça gururlu birisidir. Sahip olduğu özel güçlerin yanı sıra dövüş sanatlarında oldukça ustadır. Bu yüzden, kendini şımartmak için sık sık dövüş sanatları konusunda meydan okumaktadır. Bir gün, büyük bir hata yapar. İnsanların dünyasına sürülür ve özel güçleri mühürlenir.
Cha Seung-Won dizide son 1000 yıldır bir aydınlık arayan ve nazik bir iblis olan Woo Ma-Gong karakterini canlandırmaktadır. İnsanların dünyasında, Woo Hwi-Chul olarak bilinen Woo Ma-Wang Kore’nin en büyük eğlence ajansının başıdır.
Oh Yeon-Seo dizide 'Big Debt Realtors' ('Büyük Borç Emlakçılık') adında bir emlak şirketinin yöneticiliğini yapan Jin Sun-Mi (Sam Jang) karakterini canlandırmaktadır. 'Big Debt Realtors' sadece perili/lanetli olduğu söylenen ve başarısız işletmelerden dolayı terk edilmiş evler ile ilgilenmektedir. Sun-Mi canavarları görebilme yeteneğine sahiptir. Hem zengin hem de güzel birisidir ancak arkadaş canlısı birisi değildir ve sosyal becerileri sıfırdır. Son O-Gong ile tanıştıktan sonra olağanüstü bir hayat yaşamaya başlar. O, Son O-Gong ve Woo Ma-Wang (Cha Seung-Won) arasında bir aşk üçgeni oluşur.
Lee Hong-Ki dizide bir süper star olan Jeo Pal-Gye karakterini canlandırmaktadır. Bir iblis olan sihirli güzleri ile kadınların kalplerini çalarak süper yıldız olabilmiştir. 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder