13 Şubat 2017 Pazartesi

Kill Me Heal Me

Adı: Kill Me, Heal Me 킬미, 힐미 
Tür: Romantik, Komedi 
Yönetmen: Kim Jin-Man
 Senarist: Jin Soo-Wan 
Yapımcı: Han Hee 
Yayıncı: MBC 
daum: 9.3 
Bölüm Sayısı: 20 
Yapım Yılı: 2014 - 2015 
Yayın Tarihi: 7 Ocak 2015 - 12 Mart 2015 
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe - 21:55 
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore 

Oyuncular



Ji Sung
Cha Do-Hyun

Hwang Jung-Eum
Oh Ri-Jin

Park Seo-Joon
Oh Ri-On

Konusu: Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu hastası üçüncü kuşak bir milyarder olan Cha Do Hyun ile psikiyatri uzmanı olan ve onu gizlice tedavi eden Oh Rİ-jin arasında geçen romantik komedi . 2015 yılının en muhteşem dizisi kesinlikle..



Ji Sung dizide, varlıklı bir aileye sahip zengin bir işadamı olan Cha Do-Hyun çocukluğunda geçirdiği bir travma sonucunda , Dissosiyatif kimlik bozukluğu hastalığından muzdarip olur ve kendi öz kişiliği de dahil 7 farklı kişiliğe (Cha Do-Hyun, Shin Se-Gi, Ferry Park, Ahn Yo-Sub, Ahn Yo-Na, Nana, ve Bay X) sahiptir.Ji Sung muhteşem oyunculuğuna söyleyecek söz bulamıyorum .Shin Se-Gi en dikkat çekici kişiliği olmuş kesinlikle çocukluğunda yaşadığı olay yüzünden yarattığı ve en çok acı çeken kişiliği

Beni en çok güldüren kişilik ise Ahn Yo-Na oldu.Çok sevimli olmuş :)
Özellikle Oh Ri-Jin Kardeşine aşık olması ve Park Seo joon peşinden Oppa diye koşuşturmaları süperdi...




Hwang Jung-Eum psikiyatri kliniğinde ilkyılında olan Oh Ri-Jin Cha Do-Hyun (Ji Sung) ile tanıştıktan sonra hastası olarak tedavi etmeye karar verir ve hasta olma sebebinin beraber çocuklukta yaşadıkları olay yüzünden olduğu ortaya çıkar ve iyileşmesine yardımcı olur daha sonra Cha Do-Hyun aşık olur.
Park Seo-Joon dizide, Oh Ri-Jin'in ikiz kardeşi olan Oh Ri-On karakterini canlandırmaktadır. Yazdığı kitaplar ile en çok satılanlar listesine girmiş bir gizem romanı yazarıdır. Gerçek kimliğini saklayarak Omega adını kullanır ve Oh Ri-Jin 'e aşıktır...





Romantik komedi türünde senaryosuyla oyuncularıyla kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi. Diziyle bütünleşen müziğine hayran oldum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder