15 Haziran 2017 Perşembe

The Bride of Habaek




Adı: The Bride of Habaek | Bride of the Water God | 하백의 신부

Tür: Romantik, Komedi, Fantastik
Yönetmen: Kim Byung-Soo
Senarist: Yoon Mi-Kyung (orijinal webtoon), Jung Yoon-Jung
Yayıncı: tvN 
Bölüm Sayısı: -
Yapım Yılı: 2017
Yayın Tarihi: 3 Temmuz 2017
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi & Salı – 23:00
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

OYUNCULAR









Nam Joo-Hyuk - Ha Baek
Shin Se-Kyung - Yoon So-A
Lim Ju-Hwan - Hoo Ye
Krystal - Moo Ra
Gong Myung - Bi Ryum



Yayınlanmasını merakla beklediğim diziden bahsetmek istiyorum.Bu sene çok güzel yapımlar izledim ve izlemeye de devam edicez gibi görünüyor.

Konusu itibari ile fantastik bir dizi bizi bekliyor. Suların efendisi (Nam Ju-Hyuk) ve sıradan bir insan olan onun gelini (Shin Se-Kyung) arasındaki aşkı konu almaktadır.

Nam Ju-Hyuk dizide suların efendisi Ha Baek karakterini canlandırmaktadır.







Shin Se-Kyung dizide bir psikiyatrist olan So-A karakterini canlandırmaktadır. O, küçükken babasının yardımseverliğe olan aşırı sevgisinden dolayı maddi açıdan zorluk yaşamıştır.
Krystal dizide olağanüstü bir varlık olan ve yüzlerce yıldır insanlar arasında yaşayan Hye-Ra karakterini canlandırmaktadır. O, şimdi bir oyuncu olarak hayatını sürdürmektedir. Onun karakteri Ha Baek’i (Nam Ju-Hyuk) tek taraflı olarak sevmektedir ve So-A’dan (Shin Se-Kyung) ise nefret etmektedir.

Gong Myung dizide rüzgârın efendisi olan Bi-Ryeom karakterini canlandırmaktadır. O, Hye-Ra’ya (Krystal) tek taraflı bir aşk beslemektedir.

 Yoon Mi-Kyung tarafından yazılmış "Habaekui Shinboo" adlı webtoona dayanmaktadır. Dizi, webtoonun günümüz versiyonudur.


Final yapan dizi Nam Ju-Hyuk ve Shin Se-Kyung oyunculuğunu beğenmedim ekran başında aralarında olan aşkı hissettiremediler bana göre. Beklenen ilgiyi göremeyen dizide en çok Nam Ju-Hyuk ve Shin Se-Kyung 'in öpüşme sahneleri konuşuldu.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder