27 Haziran 2017 Salı

Circle

Adı: Circle | 써클 : 이어진 두 세계

Tür: Fantastik, Gizem
Yönetmen: Min Jin-Ki
Senarist: Kim Jin-Hee, Yoo Hye-Mi, Ryoo Moon-Sang, Park Eun-Mi
Yayıncı: tvN
daum: 6.2
Bölüm Sayısı: 12
Yapım Yılı: 2017
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2017 – 27 Haziran 2017
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi & Salı – 23:00
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Oyuncular


Yeo Jin Goo as Kim Woo Jin 
Kim Kang Woo as Kim Joon Hyuk 
Lee Ki Kwang as Lee Ho Soo 
Ahn Woo Yeon as Kim Bum Kyoon 
Kong Seung-Yeon as Jung-Yeon



Fantastik dizi konusunda oldukça başarılı yapımlar izlemiş biri olarak Circle diziside bunların arasında.İzlerken beyninizi yakan, error verdiren dizi konusuyla ve oyuncularıyla on numara...



Konusu


Dizi, 2017 ve 2037 yılında geçmektedir. Bir uzaylı dünyaya gelir ve insanoğlunun duygularının kontrol altına alınması gerektiğine, eğer bu yapılmazsa insanoğlunun bir geleceğinin olmayacağına inanmaktadır. Bu yüzden bu uzaylı insanların arasına karışır.


 Circle Dizi Karekterleri

Kim Kang-Woo dizide 2037 yılında yaşayan ve bir dedektif olan Kim Joon-Hyuk karakterini canlandırmaktadır. 2037 yılında yaşadığı yer iki alana ayrılmıştır. Birine 'akıllı bölge' denilmektedir. Bu bölgede suç, hastalık ve mutsuzluk duygusu olmaksızın yenilikçi bir sitem vardır. Diğer bölgeye 'genel bölge' denilmektedir. Bu bölgede ise 'akıllı bölge'nin tam tersidir. Burada suç ve hastalık kol gezmektedir. Joon-Hyuk 'genel bölge'de dedektif olarak görev almaktadır.

Yeo Jin-Goo dizide 2017 yılında yaşayan ve bir üniversite öğrencisi olan Woo Jin karakterini canlandırmaktadır. O, uzayda bir cismin belirmesi üzerine bu gizemli olayın peşine düşer. 

Kong Seung-Yeon dizide 2017 yılında yaşayan ve bir üniversite öğrencisi olan Jung-Yeon karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, Woo Jin (Yeo Jin-Goo) ile aynı üniversiteye gitmektedir. Bir gün, arkadaşı birden bire ölür. Bundan şüphelenen Jung-Yeon gerçeği araştırmaya karar verir.

Lee Ki-Kwang dizide 2037 yılında yaşayan Ho-Soo karakterini canlandırmaktadır. O, 'akıllı bölge'de bir kamu görevlisi olarak görev almaktadır. Kim Joon-Hyuk (Kim Kang-Woo) ile beraber gizemli bir olayı çözmeye çalışır. 

An Woo-Yeon dizide Woo-Jin'in (Yeo Jin-Goo) ikiz kardeşi olan Kim Beom-Gyoon karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, takıntılı olabilecek derecede uzaylılar hakkında komplo teorileri olan birisidir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder