20 Eylül 2017 Çarşamba

G-Dragon ~ Kwon Ji-Yong




   G-Dragon Bigbang Grubunun lideri. 18 Ağustos 1988 Seul doğumlu nüfüstaki ismi Kwon Ji-Yong Korece Ejderha anlamında olan ismi hepimizin bildiği G-Dragon ismiyle ününe ün kattı.Çok ilginç bir hayat hikayesi var henüz 8 yaşındayken SM Entertainment 'e stajer olarak çalışmaya başlıyor ve sonrasında hayatının dönüm noktası olucak YG Entertainment 'e geçiş yapmasıyla ilk çıkışını 2001 yılında gerçekleştiriyor.Kim derdiki bu ufaklık dünya starı olucak.





Ufaklıktan belliymiş çılgın bir kpop yıldızı olacağı.Anne babası be ablasıyla mutevazi bir aile hayatı olan G-Dragon çok küçük yaşta şarkı sözü yazmaya başlıyor..Kim derdiki 160 adet telif hakkı şarkısının ona ait olacağını.



2000 yılında grup arkadaşı Taeyang ile birlikte 6 yıllık eğitimden sonra 2006 yılında onlara katılan 3 kişiyle birlikte Big Bang grubu adıyla çıkışını yapıyor.Sonrasında solo albümleriylede bizi mest etmeye devam ediyor.Bir röportajında okumuştum 
Taeyang ile ölene kadar dostu olarak kalmasını istediğini.Çocukluk arkadaşıydı her sıkıntıyı beraber yaşayarak büyüdüler iyi birer dost olarak kaldırlar.Kıskanılacak türden bir arkadaşlıkları var.

Dışarıya vurduğu çılgınlığın altında bence hala içinde hüzünlü bir çocuk barındırıyor G-Dragon.İdol haline geldikten sonra sevgili iddalarıyla basında fazlasıyla yer alıyor .Kiko Mizuhara Japon model ile adı anılmaya başladıktan sonra kızımız daha da ünleniyor her ikiside inkar etsede ilişkilerini beraber çekilmiş resimleri paylaşıldıktan sonra  aşklarını yaşamaya devam ediyorlar.



Tabiki hayranları Kiko yu yanına yakıştıramıyorlar ve her seferinde nefret yorumları yazmaya devam ediyorlar.Kızımız  fazlazıyla rahat olduğundan aykırı  Sns paylaşımları dikkat çekiyor.Bir süre sonra ilişkileri bitiyor be Kiko başka biriyle ilişkisi olduğunu açıklıyor.G-Dragon  bu haberlerden sonra  yaptığı şarkı çok ses getiriyor.



 Ayrılık sonrası zor zamanlar geçiren G-Dragon sürekli alkol alıyor ve tuhaf paylaşımlarda bulunuyor sonrasında özür diliyor.Bir süre sonra uyuşturucu kullandığı iddası ile ilgili sıkıntı çekmeye başlasada hayranlarının desteğiyle sorun çözüyor.

G-Dragon denince akla dövmeleri ve sürekli değişen saç şekli , rengi gelir. İçinde yaşadığı Ruh halinden kaynaklı kendini değiştirdiğini düşünmüşümdür hep.







Moda ikonu haline gelen G-Dragon giyim tarzı,ojeleri takılarıyla Güney Kore de olduğu kadar dünya markalarının da dikkatini çeker.Bir çok markanın peşinde koştuğu G-Dragon  şuan Chanel in marka yüzü.





























2015'te açtığı Peaceminusone (barıştan bir eksik) sergisiyle aynı ismi taşıyan bir markası var.Geçtiğimiz yaz Paris'te ,başka bir marka ile işbirliği yaparak Peaceminusone logolu sweatshirtleri satışa sunmuştu.Ayrıca Peaceminusone markası ile ünlü tasarımcı Giuseppe Zanotti ile işbirliğinde bulunarak geçtiğimiz yaz bir ayakkabı koleksiyonuda çıkarttı.




G Dragon, hem sınırları zorlamayı seven hemde sınırlara bağlı kalmayı seven kişiliğyle bazen herkesin giyemeyeceği şeyleri giyip normal günlük bir tarzmış gibi taşıyor,bazense aslında herkesin giydiklerini giyip ufak detaylarla bir tüm ilgiyi üstüne çekmeyi  başarıyor.
G-Dragon hayatıyla ,yaşamıyla bize parıltılı gözüksede eminim çok büyük zorluklar yaşamıştır ve belkide hala yaşıyordur ve şuanki aykırı kişiliğinin ardında  dış kabuğu sert bir mizaca sahip olsada içinde çok farklı bir kişilik olduğunu düşündüğüm insanlardan birisi.Sosyal medyayı çok iyi kullanan sürekli yaptığı paylaşımlarla kıyafetleriyle söz ettiren G-Dragon iyiki hayatımızdasın diyorum.Haftaya Paris 'te konseri varmış pasaportum olsaydı kesin bir çılgınlık yapıp konserine gitmek sahnede izlemek isterdim.Kendimi alamıyorum bağımlılık etkisi yaratıyor benim üstümde şikayetçide değilim.Giyim tarzı  yaşam şekliyle ilgilenmiyorum sesi ve dansları ilgi alanım olunca en büyük fanlarından biri oluyorum kendisinin bundan haber olmasa da :)Sanırım Türki'ye ye gelmek gibi bir şansı yoktur.O zaman napıyoruz tabikide Son albümünü dinlemeye devam ediyoruz...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder