12 Eylül 2017 Salı

Temperature of Love



Adı: Temperature of Love | 사랑의 온도
Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Nam Gun
Senarist: Ha Myung-Hee (roman & senaryo)
Yayıncı: SBS
Yapım Yılı: 2017
Yayın Tarihi: 18 Eylül 2017
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi & Salı – 22:00
Dili: Korece 
Ülke: Güney Kore


Oyuncular








Seo Hyun-Jin - Lee Hyun-Soo
Yang Se Jong - Jung Sun (Jeong seon)
Kim Jae Wook - Park Jung Woo
Jo Bo Ah - Ji Hong-A
P.O (Block B) - Kang Min Ho




Merakla beklediğim diziler arasında Temperature of Love. Dizinin kadrosu on numara. Başrollerde Romantic Doctor, Teacher Kim dizisinde izlediğimiz Seo Hyun Jin, 2017 yapımı Saimdang, Light's Diary dizisi ve 2017 ses getiren yapımlarından olan Duel dizisindeki Başrol oynayan Yang Se Jong ve Voice dizisinde ikinci adam rolunde izlediğimiz Kim Jae-Wook paylaşmakta.

"Temperature of Love", 2013 yılında yayımlanan ve yazar-senarist Ha Myung-Hee tarafından kaleme alınan "Chakhan Seupeuneun Jeonhwareul Bakji Anneunda" adlı bir romandan uyarlamadır. Romanın yazarı Ha Myung-Hee bizzat kendisi romanını diziye uyarlayacaktır. Yazar-senarist Ha Myung-Hee aynı zamanda "Doctors" ve "High Society" dizilerini de kaleme almıştır.

KONUSU:

Hyun Soo, bir drama dizisi yazarıdır. Kullanıcı adı olarak "Jane" kullanır ve nette "Chakhan Seupeu" adlı kullanıcı adıyla sohbet etmeye başlar. "Chakhan Seupeu" aslında Jung Sun'dur. Jung Sun aslında Fransız şef aşçı olma hayalleri kurmaktadır. Daha sonra olaylar gelişir ve gerçek hayatta buluşurlar.






























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder