17 Kasım 2017 Cuma

Midnight Runners



Adı: Midnight Runners | Young Cop | 청년경찰
Tür: Aksiyon, Komedi, Gençlik
Yönetmen: Kim Joo-Hwan
Senaryo: Kim Joo-Hwan
Yapımcı: Lee Joon-Woo, Kim Jae-Joong
Görüntü Yönetmeni: Jo Sang-Yoon
Dağıtımcı: Lotte Entertainment
Yapım Şirketi: Movie Rock
imdb: 7.0
daum: 7.2
Süresi: 109 Dakika
Yapım Yılı: 2016 - 2017
Gösterim Tarihi: 9 Ağustos 2017 (Güney Kore), 25 Ağustos 2017 (ABD)
Ülke: Güney Kore
Dili: Korece


Konusu:

Ki-Joon ( Park Seo-Joon ) ve Hee-Yeol ( Kang Ha-Neul ), Kore Ulusal Polis Üniversitesinde yeni öğrencilerdir. Bir akşam dışarı çıkmaya karar verirler ve gecelerinin sonlarına doğru, genç bir kadının kaçırılmasına tanık oluyorlar. Ki-Joon ve Hee-Yeol polisin ilgisini çekmeye çalışsalarda bürokrasiyle karşılaşırlar .İki polis öğrencisi genç kadının hayatını çok geç olmadan kurtarmaya karar vermesini konu almaktadır.

 Filmin başrollerini iki yakışıklı oyuncu paylaşmakta.Bir çok dizide izlyeyip hayranı olduğumuz oyuncular Kang Ha-Neul    ve   Park Seo-Joon  :)



                    
Park Seo-Joon filmde polis akademisinde bir öğrenci olan Ki-Joon karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, görevini yerine getirmekte oldukça heveslidir ve o düşünemeden harekete geçen birisidir.

Kang Ha-Neul filmde polis polis akademisinde bir öğrenci olan Hee-Yeol karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, mantığa ve ilkelere önem veren birisidir. 




     Park Seo-Joon  hayranı biri olarak izlediğim film çok eğlenceliydi.İzlerken çok keyif aldığım filmde mutlaka izleme listenizde olmalı.


                                          

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder