11 Mart 2017 Cumartesi

Healer







Adı: Healer 힐러
Tür: Romantik, Komedi, Aksiyon 
Yönetmen: Lee Jung-Sub
Senarist: Song Ji-Na
Yapımcı: Bae Kyung-Soo, Mo Wan-Il, Yoon Jae-Hyuk
Yayıncı: KBS2
daum: 9.5
Bölüm Sayısı: 20
Yapım Yılı: 2014 - 2015
Yayın Tarihi: 8 Aralık 2014 - 10 Şubat 2015
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi & Salı - 21:55 
Dili: Korece 
Ülke: Güney Kore




Oyuncular

Ji Chang-Wook
Seo Jung-Hoo

Park Min-Young 

Chae Young-Shin








İlk 4 bölümü sıkılarak izlediğim sonrasında büyük keyif aldığım dizi Healer (Şifacı)... 







Seo Jung-Hoo ( Ji Chang-Wook )  Healer  kod adlı kuryedir. Muhteşem dövüş yeteneğine sahip çatılardan uçabilen son teknoloji ürünleri kullanan ve asla yenilmiyor o kadar yani :). Müşterilerinin kim olduğuyla ilgilenmez sadece işini yapar ve parasını alır.Tek hayali vardır ıssız bir ada satın almak..



Kim Moon Ho (Yoo Ji Tae) büyük bir yayın şirketinde popüler bir muhabirdir. Bir gün, geçmişte yaşanan bir davanın gerçeğini öğrenir ve abisinin işlediği suçtan dolayı vicdan azabı duyar be yıllar sonra bu konuyu araştırmak için Healer ile anlaşır.Healer görevi 20 yıl önce kaybolan bir kızı bulmaktır. Healer aldığı görev sonucu  
yolu internet muhabiri  Chae Young-Shin ( Park Min-Young) ile kesişir.Kızımız farkında olmadan Healer ' den hoşlanmaya başlar.





Kim Moon Ho Bilerek davayla ilgili Healer ve Young Shin 'e  yaklaşır ve onlara yardımcı olur. Bunu yaparak hakikati ortaya çıkarmak için mücadele ederler. Tesadüf şekilde yollarını kesişen üçlümüzün ortak bir geçmişi vardır.








Dizi boyu gördüğüm bir resim var. Olayların çözülmesinde geçmişe ait sırların ortaya çıkmasına yardımcı olucak...



 Chae Young-Shin  ve Healer arasında başlayan aşkla dizimiz de romantizim üst seviyeye ulaştı.Sıkılarak izlediğim dizinin her bölümünü dört gözle seyrettim ve güzel sıcacık bir aşkla diziye hayranlığım bi kat daha arttı..
























 Dizide ben dahil herkesi mest eden sahne ....
Dizinin finalini çok beğendim Kim Moon-Ho'nun yardımıyla, "Healer" olarak bilinen internet muhabiri Chae Young-Shin ( Park Min-Young ) ve Seo Jung-Hoo ( Ji Chang-Wook ) gerçek gazetecilere dönüşüyorlar ve orda bitiyor...



 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder