21 Mart 2017 Salı

Let's Fight Ghost



Adı: Let's Fight Ghost 싸우자 귀신아 
Tür: Fantastik, Romantik, Komedi, Gerilim, Gizem, Gençlik 
Yönetmen: Park Joon-Hwa
 Senarist: Im In-Seu (orijinal webtoon), Kim Ji-Sun 
Yapımcı: - Yayıncı: tvN 
daum: 8.4 
Bölüm Sayısı: 16 
Yapım Yılı: 2016 
Yayın Tarihi: 11 Temmuz 2016 - 30 Ağustos 2016 
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi & Salı – 23:00 
Dili: Korece 
Ülke: Güney Kore

Oyuncular

TaecYeon
Park Bong-Pal

Taecyeon dizide, hayaletleri görebilme ve dokunabilme yeteneğine sahip olan Park Bong-Pal karakterini canlandırmaktadır. O, hayaletlerden hoşlanmamasında rağmen para karşılığı ruhları bu dünyadan gönderen hayalet avcımız :) 
Kim So-Hyun
Kim Hyun-Ji

Kim So-Hyun 19 yaşında bir öğrenciyken, üniversite giriş sınavından sadece bir gün önce geçirdiği bir kaza sonrası hayatını kaybetmiştir ve 5 yıldır dünya da hayalet olarak dolaşmaktadır.

Kwon Yool
                 Joo Hye-Sung

Kwon Yool  dizide, bir veteriner ve aynı zamanda veterinerlik alanında bir profesör olan Joo Hye-Sung  baktığında hocamıza nazik ve sıcak kalpli birisi gibi ama dizimizdeki kötü karekterimiz olur kendisi :) çocukken içine kötü bir ruh girmiş..



Konusu: The Master's Sun dizisinden sonra hayatletli dizileri sever oldum ve tesadüf bu diziyi izlemeye başladım.Benzerlikleri olsada güzel bir diziydi.Kim So-Hyun genç yaşına rağmen oyunculuğu harikaydı alıştık zaten Kore  dizilerindeki yaş farklarına kızımız 1999 doğumlu Taecyeon 1988 doğumlu ...

Gelelim dizimizin konusuna  Hyun-Ji (Kim So-Hyun )dünyayı gezen bir hayalettir. Bir gün hayaletleri öteki dünyaya gönderen Park Bong-Pal (Taecyeon ) ile karşılaşır. Hyun-Ji ve Bong-Pal hayaletlerden çeşitli hikâyeler dinler
(beni küçük bir çocuğun babası tarafından istismar ediliip ölmesi bölümü çok etkiledi) ve sonra birlikte onları öteki dünyaya geçmelerine yardımcı olurlar tabi para karşılığında :)



Gün geçtikçe bu garip ikili arasında aşk başlar...


Söylemeden geçemiycem bir saç şekli bu kadarmı etkiler insanı ikiside aynı kişi ama acayip yakışıklı biriymiş aslında Taecyeon :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder