27 Mart 2017 Pazartesi

Oh My Ghost


Adı: Oh My Ghost 오 나의 귀신님
 Tür: Romantik, Komedi, Fantastik 
Yönetmen: Yoon Je-Won 
Senarist: Yang Hee-Seung 
Yapımcı: - Yayıncı: tvN
 daum: 9.5 
Bölüm Sayısı: 16
 Yapım Yılı: 2015 
Yayın Tarihi: 3 Temmuz 2015 - 22 Ağustos 2015 
Yayın Günleri ve Saati: Cuma & Cumartesi - 20:30
 Dili: Korece 
Ülke: Güney Kore 

OYUNCULAR


Cho Jung-Seok 
Kang Sun-Woo
 Cho Jung-Suk dizide, (söylemeden geçemiycem çok yakışıklı )yıldız bir şef olan Kang Sun-Woo karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri iyi görünümlü ve kendinden emin bir kişiliğe sahip olmasına rağmen eski kız arkadaşını hala unutamamıştır. 

Park Bo-Young
Na Bong-Sun

Park Bo-Young şef yardımcısı olarak çalışan Na Bong-Sun karakterini canlandırmaktadır. Ürkek kişiliği ve kendine olan güvensizliğinden dolayı hiç arkadaşı yoktur. Emrinde çalıştığı şef Kang Sun-Woo'ya (ChoJung-Suk )karşı gizli bir aşk beslemektedir. Ayrıca onun hayaletleri görebilme gibi bir yeteneği vardır. 

Kim Seul-Gi 
Shin Soon-Ae
 Kim Seul-Gi dizide, bir hayalet olan Shin Soon-Ae karakterini canlandırmaktadır. ve hiç evlenemeden ölmüştür.Bakire olarak öldüğü için ruhu bu dünyayı terketmek istememektedir.



Ne yalan söyleyim ilk 3 bölümün sıkılarak izlediğim dizi 4. bölümden sonra u dönüşü yaptırdı bana. The Master's Sun'dan sonra hayaletli dizileri sever oldum :) İlk başta konu biraz sıkıcı gelsede sakın yarıda bırakmayın diziyi izlerken çok keyif aldım  sonrasında. 

Gelelim dizimizin konusuna.Na Bong-Sun aşçı yardımcısıdır. Çekingen kişiliği ve öz-saygısının düşük olması yüzünden arkadaşı yoktur. Şaman ninesi sayesinde çocukluğundan beri hayaletlerle iletişim kurabilmektedir.Sürekli etrafta özür dileyerek bir kızımız ama  Birgün tavlama sanatında uzman hayalet Shin Soon-Ae tarafından ele geçirilir ve olanlar olur. Bundan sonra dizimiz dahada keyifli olmaya başladı :)



Kang Sun-woo Bong-Sun daki değişikliği farkeder aslında hasta olduğunu düşünüp dokrara bile götürür. Hayalet tarafından ele geçirilen ürkek kızımız bi anda kendinden emin bir bayan olur yakışıklı şefimize yapışır :) 
Park Bo-Young izlerken çok etkilendim gerçekten iki farklı kişiliği oynamış o kadar keskindi ki karekterleri oynanışı iki farklı kişiyi izledim...

 Iki farklı kişilik; kizimiz normalde sürekli özür dileyen şefin gözlerine bile bakamazken hayalet içine girdikten sonra bambaşka bir kadın oldu.







İlk başta bu durumdan rahatsız olsa da daha sonra oda Na Bong-Sun 'a aşık olur. Romantizim bundan sonra havalarda uçuşuyor.İzlerken çok ama çok keyif aldım olumsuz yorumlara kulak asmayın ve kesinlikle izleyin bu diziyi..










En çok güldüğüm replikti buda :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder