28 Nisan 2017 Cuma

Age of Youth


Adı: Age of Youth | 청춘시대
 Tür: Dram, Romantik, Gençlik
 Yönetmen: Lee Tae-Gon 
Senarist: Park Yeon-Sun
 Yapımcı: - Yayıncı: JTBC 
daum: 8.6 
Bölüm Sayısı: 12 
Yapım Yılı: 2016 
Yayın Tarihi: 22 Temmuz 2016 - 27 Ağustos 2016 
Yayın Günleri ve Saati: Cuma & Cumartesi – 20:30
 Dili: Korece 
Ülke: Güney Kore

OYUNCULAR






Konusu:Üniversite öğrencileri Yoon Jin-Myung (Han Ye-Ri), Jung Ye-Eun (Han Seung-Yeon), Song Ji-Won (Park Eun-Bin), Kang Yi-Na (Hwa Young) ve Yoo Eun-Jae (Park Hye-Soo) aynı evi paylaşırlar.Bu ben kızımızın hepsi biribirinden faklıdır. Jin-Myung maddi açıdan kendini desteklemek ve okumakla meşguldür. Uyku eksikliğinden muzdariptir. Ye-Eun sevgilisine sadıktır, neyi sevip sevmediği konusunda nettir. Ji-Won parlak bir kişiliğe sahiptir ve içki içmeyi çok sever. Yi-Na güzel görünümü sayesinde popülerdir. Eun-Jae ürkektir, ama erkekler konusunda benzersiz bir zevki vardır.




Dizinin türü bana göre dramdı. Diziyi izlerken sanki sürükleyici bir roman okuyormuşum gibi hiseettim  Konusu sıcacıktı herkesin hayatında yaşayabileceği sorunları çok güzel bir şekilde senaryolaştırmışlar.Aşk romantizim geri plandaydı ve kızların hepsi bence başrol oyuncusuydu tek sevmediğim nokta sonu oldu sanki havada kaldı olaylar umarım 2. sezon daha keyifli olur...


 
Diziyi izlerken içimi acıtan sahneler olsada gülme krizine sokan sahnelerde vardı..Resmi görenler farklı düşünsede aslında bu öpücüğün altında çok farklı bir sebep vardı...


Bundan sonrası spoiler içerir....







26 Nisan 2017 Çarşamba

My Secret Romance





Adı: My Secret Romance /애타는 로맨스 

Tür: Romantik, Komedi 

Yönetmen: Kang Cheol-Woo
Yazar: Kim Ha-Na,Kim Young Yoon
Yapımcı: Goldin Media 
Yayıncı: OCN
Bölümler:16
Çıkış Tarihi: 2017-Nisan-17 2017-Haziran-06 
Süre: Pazartesi ve Salı 21:00
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore




OYUNCULAR
Sung Hoon
Cha Jin-Wook

Song Ji-Eun
Lee Yo Mi


Her iki  başrol oyuncusunu ilk kez bu dizide izleme fırsatı buldum. Bana göre kimyaları çok fazla uyuyor... Gelelim dizimizin konusuna. Cha Jin Wook (Sung Hoon) ikinci nesil zengin bir şovalyedir. Ailesinin büyük bir  şirketi vardır. Bir zamanlar, sadece parti yapmayı seven  eğlence düşkünü biridir.Onun için sevgi kısa vadeli bir şeydir. Jeju tatilindeki güzel bir kızla tanışır ve alkolünde etkisiyle geceyi birlikte geçirirler. Sabah uynadığında oo Mi'nin ortadan kaybolur ve  yalnız bulur.







Lee Yoo Mi (Song Ji Eun) hiç bir erkek arkadaşı olmayan  masum bir kızdır. Aradan 3 yıl geçer ve Cha Jin Wook değişmiştir.. Artık taş gibi soğuk bir işadamı, yalnızca şirketinin çalışmalarına odaklanmıştır.



Şirket kafeteryası yeni bir beslenme uzmanı işe alır Lee Yoo Mi'dan  başkası değildir. İkisi birbirini tanımıyor gibi davranırlar, ancak bazı sırları saklamak zordur. Sırlar ortaya çıktığında bakalım ikili arasında neler olucak...












25 Nisan 2017 Salı

Man to Man




Adı: MAN X MAN | 맨투맨 
Tür: Aksiyon, Romantik 
Yönetmen: Lee Chang-Min
 Senarist: Kim Won-Suk 
Yapımcı: Ham Young-Hoon, Park Jun-Seo, Hwang Ji-Seon 
Yapım Şirketi: Drama House, Mountain Movement Story
 Yayıncı: JTBC, Netäix
 daum: 9.4 
Bölüm Sayısı: 16 (kesinleşmedi) 
Yapım Yılı: 2016 - 2017 
Yayın Tarihi: 21 Nisan 2017
 Yayın Günleri ve Saati: Cuma & Cumartesi – 23:00 
Dili: Korece
 Ülke: Güney Kore 

Oyuncular

Park Hae-Jin
Kim Sul-Woo


Park Sung-WoongKim Min-JungYeon Jeong-HunChae Jung-An

Yeo Woon-GwangCha Do-HaMo Seung-JaeSong Mi-Eun

Dizinin konusu , popüler aktör Yeo Woon-Gwang'ın ( Park Sung-Woong ) ve hayalet ajan  Kim Sul-Woo'nun ( Park Hae-Jin ) hikayesini anlatıyor . 



20 farklı dilde yayınlanacak olan Güney Kore draması, Amerika dahil 190 ülkeden izlenilecek. Güney Kore’de JTBC yayınından bir saat sonra Netflix üzerinden yayınlanırken Amerika da ise 8’er bölümden iki parça olarak izleyiciye sunulacakmış.
Park Hae Jin hayranı biri olarak henüz 2 bölüm izlemiş olmama rağmen diziyi çok beğendim. Park Hae Jin oyunculuğuna kimse söz edemez sanırım.






Dizide tek beğenmediğim kadın başrol Kim Min-Jung oyuncusu . Çok itici geldi bana oyunculuğunu beğenmedim keşke başka bir oyuncu olsaymış...Park Hae Jin ve senaryonun güzel olması hatrına izleyeceğim bir dizi....





24 Nisan 2017 Pazartesi

Radiant Office


Adı: Radiant Office | Self Radiation Ofãce | Glowing Ofãce | 자체발광 오피스
 Tür: Dram, Romantik, Komedi 
Yönetmen: Jung Ji-In 
Senarist: Jung Hwe-Hyun 
Yapımcı: Han Hee, Yoo Hyun-Joong 
Yayıncı: MBC 
daum: 6.6 
Bölüm Sayısı: 16 Yapım Yılı: 2017
 Yayın Tarihi: 15 Mart 2017 - 4 Mayıs 2017 
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe – 22:00 
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe – 22:00 
Dili: Korece
 Ülke: Güney Kore 

OYUNCULAR


Ko Ah-SungHa Seok-Jin
Eun Ho-WonSeo Woo-Jin



     Lee Dong-Hwi        Kim Dong-Wook                  Hoya 

Konusu:Eun Ho-Won bir iş bulmak için çok uğraşır ancak her seferinde  iş arayışı başarısızlıkla sonuçlanır. Ölmek için Han Nehri'ne atlamaya karar verir.Eun Ho-Won gözlerini acil serviste açar ancak Orada ölümcül bir hastalığa sahip olabileceğini ve yaşaması için fazla zamanının olmayacağını duyar ve o günden sonra hayata farklı bir gözle bakmaya başlar. Sözleşmeli işçi olarak mobilya şirketinde işe başlar.





İlk ofis dizim olma özelliği taşıyan dizde başrollerde Ha Seok-Jin kendisi Something About 1% ve D-Day dizilerinde izlemiş biri olarak buradaki oyunculuğunuda gayet beğendim.





Ko Ah-Sung
ilk kez oyunculuğunu izliyorum ama sırf onun için bu diziyi izler oldum .Özellikle hiç ummadık anda yaptığı çıkışlar sayesinde benim gibi kendisine hayran olan bir çok izleyicisi vardır...