6 Nisan 2017 Perşembe

Tunnel


Adı: Tunnel | 터널 
Tür: Dram, Aksiyon, Fantastik, Gizem
 Yönetmen: Shin Yong-Hwi, Kim Seung-Min
 Senarist: Lee Eun-Mi 
Yapım Şirketi: Studio Dragon 
Yayıncı: OCN 
daum: 7.7 
Bölüm Sayısı: 16 (kesinleşmedi)
 Yapım Yılı: 2016 - 2017 
Yayın Tarihi: 25 Mart 2017
 Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi & Pazar – 23:00
 Dili: Korece 
Ülke: Güney Kore 

OYUNCULAR
Choi Jin Hyuk 
 Park Kwang Ho 

Choi Jin-Hyuk  dizide 1986 yılında yaşayan, mükemmel ve hevesli bir dedektif olan Park Kwang-Ho karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, agresif biri gibi görünmesine rağmen oldukça sıcak kalpli birisidir

Yoon Hyun Min 
Kim Sun Jae
Yoon Hyun-Min dizide 2017 yılında yaşayan, Park Kwang-Ho’nun (Choi Jin-Hyuk  ortağı Kim Sun-Jae karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, zeki ve becerileri ile birinci sınıf elit bir dedektiftir. 
Lee Yoo
Shin Jae Yi
Lee Yoo-Young  dizide 2017 yılında yaşayan, bir öğretim görevlisi olan Shin Jae-Yi karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri İngiltere’de doğup büyümüştür. Doktorası için seri katiller üzerine yazdığı bir tezden yüksek puan almıştır.

Dizinin konusu1986'da Detektif Park Gwang-Ho ( Choi Jin-Hyuk ) umutsuzca seri katil yakalamaya çalışmaktadır. Seri katili takip eder ve bir tünelden geçer. Tünelin diğer tarafında Detektif Park Gwang-Ho kendini 2017 yılında  bulur ve aradan 30 yıl geçmiştir. Seri katilin cinayetleri 30 yıl geçmesine rağmen yeniden başlamıştır. Detektif Park Gwang-Ho, katilin yakalanması için Dedektif Kim Sun-Jae ( Yoon Hyun-Min ) ve Cezai Psikoloji Profesörü Shin Jae-Yi ( Lee Yoo-Young ) ile birlikte çalışmaya başlarlar.





Şüphesiz Tunnel dizisi çok ses getirdi.Senaryosu ve muhteşem oyuncu kadrosuyla ben gibi diziye muptela olan çok kişi var eminim.Benim bu diziyi izlemem sebeplerimden biride The Heirs ve Gu Family Book dizisinde oyunculuğuna hayran olduğum oyuncu Choi Jin-Hyuk bizi başrolde olması .Özellikle Gu Family Book daki oyuncuğu takdire şayandı.






Tunnel dizisi hala devam etmekte finali nasıl olucak merak içerisindeyim .2. bölümde Choi Jin-Hyuk eski evine gitmesi ve yerinde bulamadığı ev yüzünden yaşadığı umutsuzluğu gözündeki hüznü ekran başında ben bile hissettim .Büyük bir sabırsızlıkla dizinin yeni bölümlerini bekliyorum...







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder