20 Nisan 2017 Perşembe

Whisper



Adı: Whisper | 귓속말 
Tür: Dram 
Yönetmen: Lee Myung-Woo
 Senarist: Park Kyung-Soo
 Yapım Şirketi: Pan Entertainment 
Yapımcı: Han Jung-Hwan, Kim Hee-Yeol, Lee Hee-Soo
 Yayıncı: SBS 
daum: 8.6
 Bölüm Sayısı: 16 
Yapım Yılı: 2016 - 2017 
Yayın Tarihi: 27 Mart 2017 – 16 Mayıs 2017 
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi & Salı – 22:00
 Dili: Korece 
Ülke: Güney Kore 

OYUNCULAR


Lee Bo Young 
Shin Young, Joo 




Lee Sang Yoon 
 Lee Dong, Joon 


                     

Kwon Yool 
 Kang Jung Il, 


Park Se Young 
 Choi Soo Yun


Dizi izlenme rekorları kırıyor yayınlandığı tarihten itibaren.İlk bölümden itibaren izleyiciyi ekrana kitleyen bir yapım olmuş...

 Lee Bo-Young  dizide ağır suçlar biriminde şef olan Dedektif Shin Young-Joo karakteridir ve   mesleğini büyük bir tutku ile yapmaktadır.Dışarıdan bakınca soğuk biri gibi görünmesine rağmen aslında sıcacık bir kalbi olan dedektifimizin  babasına iftira atılır ve babası hapse girer. Bunun üzerine babasının suçsuzluğunu kanıtlamak için mücadele etmeye başlar. Ancak, görevinden alınarak polislikten atılır.







 Lee Sang-Yoon dizide adaletli ve erdemli bir hâkim olan Lee Dong-Joon karakteridir   sıcak kalpli ve merhametli birisidir. Zorda kalanlara her zaman yardım etmeye çalışır.Kişisel sebeplerden dolayı Lee Bo-Young babasını suçsuz olduğunu bilmesine rağmen hapse atmak zorunda kalır.

Güzel  dedektif (Lee Bo-Young ) ile yakışıklı hâkim (Lee Sang-Yoon ) 'Taebaek' adlı büyük bir hukuk firmasında beraber çalışmaya başlar ve 'Taebaek' firmasındaki  yolsuzlukları ortaya çıkarmak için büyük bir mücadeleye girerler.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder