25 Mart 2021 Perşembe

Beyond Evil





Adı: Beyond Evil | Monster | 괴물
Tür: DramAksiyonGerilimGizem
Yönetmen: Shim Na-Yeon
Senarist: Kim Soo-Jin
Yapım Şirketi: Celltrion Entertainment, JTBC Studios
Yayıncı: JTBC
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2020 – 2021






Shin Ha-Kyun dizide bir dedektif olan Lee Dong-Sik karakterini canlandırmaktadır. Bir zamanlar yetenekli bir dedektifti.Şimdi küçük ama huzurlu bir şehirdeki Manyang Polis Merkezi’nde görev almaktadır.



Yeo Jin-Goo dizide elit bir dedektif olan Han Joo-Won karakterini canlandırmaktadır. Babası, Ulusal Polis Teşkilatı’nın bir sonraki şefi olarak görülmektedir. Ancak, Han Joo-Won'un herkesten sakladığı bir sırrı var. Bir gün, Lee Dong-Sik’in (Shin Ha-Kyun) görev aldığı aynı karakola tayin edilir ve onun ortağı olur.




Konusu


Lee Dong-Sik ( Shin Ha-Kyun ) bir zamanlar yetenekli bir dedektifti.  Şimdi küçük bir şehirde Manyang Polis Merkezinde çalışmaktadır.Sessiz bir hayat yaşayan dedektifin hayatı aynı karakola transfer edilen yeni dedektif Han Joo-Won ( Yeo Jin-Goo ) ile  değişir.  

Küçük, huzurlu şehirde bir seri cinayet davası işlenir. Dava, 20 yıl önce meydana gelen ve Lee Dong-Sik'in hayatını değiştiren aynı seri cinayet davası ile benzemektedir. İki dedektif katili yakalamaya çalışır.




Dizinin ilk dört bölümünü izlemiş biri olarak tek bişey söyleyebilirim bayıldım.Kurgusu senaryosu ve oyuncuların üst seviye başarılayla izleyici ekrana kitlemeye başardı. Dizi yayınlandığı Güney Kore 'de yüksek reytinglerle bir numarada şuanda. Şimdiden iyi seyirler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder