23 Mart 2021 Salı

Mouse




Adı: Mouse | 마우스
Tür: DramAksiyonGerilimGizem
Yönetmen: Choi Joon-Bae, Kang Cheol-Woo
Senarist: Choi Ran
Yayıncı: tvN
Bölüm Sayısı: 20
Yapım Yılı: 2020 – 2021




Lee Seung-Gi dizide çaylak bir polis memuru olan Jung Ba-Reum karakterini canlandırmaktadır.Çaylak polisimiz dürüst bir insandır ve adaleti sağlamaya çalışmaktadır.




Lee Hee-Joon dizide bir dedektif olan Koo Moo-Chi karakterini canlandırmaktadır. Anne ve babası genç bir çocukken cinayete kurban gider. Ailesinin intikamını almaya kararlıdır. Bu yüzden yasaları çiğnemeyi umursamaz ve suçluları yakalamak için gereken her türlü yola başvurur.


Park Ju-Hyun dizide lise son sınıf öğrencisi olan Oh Bong-Yi karakterini canlandırmaktadır. 


Kyung Soo-Jin  dizide bir PD olan Choi Hong-Joo karakterini canlandırmaktadır.Çocukluktan kalma herkesten sakladığı bir sırrı vardır.




Konusu

Dizi, polis merkezinde çalışan çaylak bir polis memuru Jung Ba-Reum ( Lee Seung-Gi  ) nin yolu bir  gün  tüm ülkeyi korkuya düşüren bir psikopatla karşılaşılaşıp  ve tüm hayatının değişmesini konu alıyor.Aynı zamanda anne karnındaki bir psikopatı genetik test kullanarak taramanın mümkün olup olmadığı gibi soruları da gündeme getiren dizide eğer anne karnındaki çocuk bir psikopatsa, o çocuğa sahip olmak akıllıca olur mu? Sahip olunduktan sonra sonuçlarına katlanılabilirmi ? sorularına cevap aranıyor.



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder