23 Mart 2021 Salı

Vincenzo


Adı: Vincenzo | 빈센조
Tür: DramRomantikKomedi, Suç, Hukuk
Yönetmen: Kim Hee-Won
Senarist: Park Jae-Bum
Yayıncı: tvN, Netflix
Bölüm Sayısı: 20

Bugünkü dizimiz Vincenzo...Dizinin başrollerinde erkek başrol olarak Vincenzo Cassano roluyle (Song Joong-Ki) izliyoruz.




Kadın başrol oyuncumuz ise  dizide bir avukat olan Hong Cha-Young karekterini canlandıraln Jeon Yeo-Bin.


İkinci erkek başrol oyuncumuz ise Taecyeon dizide Woosang hukuk firmasında stajyer olarak çalışan Jang Jun-Woo karakterini canlandırmaktadır.





Konusu

Dizi, bir İtalyan aile tarafından evlat edinilen Vincenzo Cassano’nun (Song Joong-Ki) etrafında dönmektedir. Korece adı Park Joo-Hyung olan Vincenzo Cassano, İtalya’da mafyalara danışmalık yapan bir avukattır. Ancak, mafya grupları arasında bir savaş başlayınca Kore’ye geri döner. Burada, kendi bildiği yoldan adaleti sağlamaya çalışırken bir taraftan bodrumu altın dolu bir binayı ele geçirmeye çalışmaktadır.. Bu süreçte, aldığı davaları kazanmak için her şeyi yapan Avukat Hong Cha-Young'a (Jeon Yeo-Bin) âşık olur.










             Dizi hakkında ufak bir bilgi verelim.İlk bölümlerde İtalya da çekildiğini düşündüğümüz sahneler Corona sebebiyle Güney Kore de çekilmiş.Hepsi Bilgisayar Tarafından Oluşturulan Görüntü (CGI) efektleri kullanılarak oluşturulan sahneler oldukça başarılıydı ,seyirciyi bence ikna etmeyi başardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder