8 Mayıs 2017 Pazartesi

Descendants of the Sun


Adı: Descendants of the Sun 태양의 후예 
Tür: Dram, Romantik, Aksiyon 
Yönetmen: Lee Eung-Bok 
Senarist: Kim Eun-Sook, Kim Won-Suk
 Yapımcı: Bae Kyung-Soo, Ham Young-Hoon, Yoo Jong-Seon, Park Woo-Ram 
Yayıncı: KBS2 
daum: 6.8 
Bölüm Sayısı: 16 
Yapım Yılı: 2015 - 2016 
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2016 - 14 Nisan 2016 
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe - 21:55
 Dili: Korece 
Ülke: Güney Kore 

Oyuncular



Song Joong Ki - Yoo Shi Jin
Song Hye Kyo - Kang Mo Yeon 

Jin Goo- Seo Dae Young
Kim Ji Won - Yoon Myeong Joo
 


Dizinin senaristi çoğu ses getiren yapımlara imza atmış Kim Eun Sook  .Bilmeyenler için söylüyorum Secret Garden ,Goblin ve The Heirs gibi efsane olnuş  dizilerinin yazarı.



Konusu: Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki ) ile Birleşmiş Milletler'in talebi üzerine başka bir ülkenin başkentine tayin edilen Doktor Kang Mo Yeon'un (Song Hye-Kyo) aşk hikayesini konu almaktadır. 










 Song Hye-Kyo oyunculuğunu bu dizide beğenmedim aşk hikayesini anlatadan dizide kızımızın bakışlarında Song Joong Ki olan aşkı hissedemedim. Konusu itibariyle diziye bayıldım. 








 Jin Goo ve Kim Ji Won arasındaki aşk başrol oyuncularımızın arasında olan aşktan daha etkiyeciydi bence ikilinin kimyası çok tutmuş.


Söylemeden geçemiycem Song Joong Ki asker rolu çok yakışmış. Özellikle bu sahne herkesin kalp atışlarını değiştirmiştir :)












Dizinin çekimleri Yunanistan ve Kore 'de yapılmış.Çekim mekanları çok etkileyiciydi dizide.Konusu itibariyle baştan sonra hiç sıkılmadan izlediğim bir dizi oldu. 











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder