15 Mayıs 2017 Pazartesi

Ruler: Master of the Mask


Adı: Ruler: Master of the Mask | Monarch: Owner of the Mask | 군주 - 가면의 주인 
Tür: Dram, Romantik, Tarih 
Yönetmen: No Do-Cheol
 Senarist: Park Hye-Jin Yapımcı: - Yayıncı: MBC
 daum: 9.0 
Bölüm Sayısı: 40 
Yapım Yılı: 2016 - 2017 
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2017 - 13 Temmuz 2017
 Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe – 22:00 15.05.2017 
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe – 22:00
 Dili: Korece 
Ülke: Güney Kore 




2017 yılı Kore dizileri için bereketli oldu tabi buna en çok sevinen biz seyirciler olduk.Muhteşem bir dizi daha başladı Ruler: Master of the Mask .Dizi senaryosuyla olduğu kadar oyuncularıylada çok ses getirdi. Başrollerde Remember
dizisinde kendisine hayran bırakan oyuncu Yoo Seung Ho ve Who Are You - School 2015 ve Let's Fight Ghost dizilerinde tanıyıp küçük yaşına rağmen sevdiğimiz Kim So Hyun paylaşmakta.



Gelelim çok ses getiren dizimizin konusuna 1700'lerde, Veliaht Prens Lee Sun, Joseon'un her yerinde suyun özelleştirilmesi yoluyla güç ve zenginlik kazanmış bir organizasyon olan Pyunsoo Hwe ile savaşır. O acı çeken insanlar için bir umut haline gelir. Ga-Eun, Vaftiz Prensi Lee Sun'ın sevdiği kadındır ve onun hükümdarlar olarak büyümesine yardımcı olur.




Oyuncular

Veliaht Prens Lee Sun & Yoo Seung Ho 

 Kraliyet Prensi Lee Sun (Yoo Seung Ho) güçlü ve adil bir insandır.Halkını  ezerek servet ve güç toplamış olan 'Pyunsoo-hwe' adlı bir örgüte karşı yalnız  başına savaşmaktadır.


                                                      Lee Sun &     L 
Lee Sun (L), alt sınıf bir kasabalının oğludur..Oldukça zeki birisi olan Lee Sun düşük sınıftan birisi olmasına rağmen  Han Ga Eun ona okumayı öğretir. Şimdi ise  o kralın yanında sahte kral olarak yaşamaktadır.

 Han Ga Eun & Kim So Hyun

Han Ga Eun (Kim So Hyun), Veliaht Prensinin sevdiği kadındır. Askeri ailenin kızı Han Ga Eun son derece zekidir. Ayrıca güçlü bir adalet duygusu na sahiptir. Kraliyet Prensi Lee Sun babasının başını kesmiştir ve bunun için intikam almak istemektedir.. Bunun yerine, ona aşık olan Ga Eun velihat presindin bir hükümdar olarak büyümesine yardımcı olacaktır.
Kim Hwa Goon  & Yoon So Hee 

Yoon So-Hee dizide Pyunsoo-hwe'nin liderinin torunu olan Kim Hwa-Goon aynı zamanda velihat  prense aşıktır  ama ; aşık olduğu Veliaht Prens Lee Sun ile büyükbabası ile büyük bir savaş içerisindedir.


Bundan sonrası Spoiler içerir...











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder