10 Mayıs 2017 Çarşamba

Yong Pal & The Gang Doctor


Adı: The Gang Doctor | Yong-Pal 용팔이 
Tür: Dram, Romantik, Aksiyon 
Yönetmen: Oh Jin-Seok
 Senarist: Jang Hyuk-Rin 
Yapımcı: Park Young-Soo
Yayıncı: SBS 
daum: 6.3 
Bölüm Sayısı: 18 
Yapım Yılı: 2015 
Yayın Tarihi: 5 Ağustos 2015 - 1 Ekim 2015 
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe - 21:55 
Dili: Korece
 Ülke: Güney Kore 

Oyuncular


Kim Tae-Hee
Han Yeo-Jin


Joo Won
Kim Tae-Hyun


Yayınlandığı tarihte SBS kanalın da çok ses getirmiş bir dizi Yong-Pal .Yeni izlemeye fırsat bulduğum dizi senaryosu ve oyunculuğuyla muhteşem bir dizi olmuş.

Kim Tae-Hyun (Joo Won) mükemmel bir cerrahtır. Ancak kız kardeşinin pahalı böbrek diyalizi tedavisinin masraflarından dolayı yüklü miktarda borcu vardır. Bu yüzden alacaklılar tarafından sürekli taciz edilmektedir. Daha fazla para kazanmak için yüksek ücret karşılığında özel olarak hastaları tedavi eder. Bu hastalar parasını ödediği müddetçe onların suçlu olup olmadığını umursamaz. Bir gün hastanede gizemli hastalığı olan büyük bir şirketin varisi Yeo-Jin (Kim Tae-Hee) ile tanışır.


  Yeo-Jin gençlik zamanlarında ailesinin büyük rakibi olan Daejoon Grubunun büyük oğluyla yaşadığı yasak aşk yüzünden geçirdikleri trafik kazasında çok sevdiği adamı kaybeder. Bu acıya dayanamayıp babasının gözlerinin önünde yüksek bir binanın penceresinden kendini aşağıya atarak başlayan bir hikayesi var. Yaşamasına rağmen  abisi tarafından bitkisel hayattaymış gibi 3 yıl boyunca uyutulan Han Yeo Jin'in şansı, özel doktoru olarak atanan Kim Tae Hyun'un hayatına girmesiyle değişmeye başlar. 










Dizide ihanet,entrika ve aşk dolu sahneler oldukça fazla. Final bölümü biraz sönük kalsada genel itibariyle güzel bir diziydi. Joo Won ve Kim Tae-Hee ilk kez bu dizide izlemiş biri olarak bayıldım. Uyumları gerçekten güzeldi...






Söylemeden geçemiycem her dizide izleyeme alıştığımız bir oyuncu yılların vermiş olduğu oyunculukla her role bürünen Kim Mi-Kyung  bu dizide de oyunculuğunu konuşturmuş. Bu kadına ayrı bir sempatim var  .Dizilerim ajumması Kim Mi-Kyung..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder