5 Eylül 2018 Çarşamba

Let's Eat 3


Adı: Let's Eat 3 | 식샤를 합시다 3

Tür: DramRomantikKomedi
Yönetmen: Choi Kyoo-Sik 
Senarist: Lim Soo-Mi
Bölüm Sayısı: 14
Sezon: 3
Yayın Tarihi: 16 Temmuz 2018 – 28 Ağustos 2018
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi & Salı – 21:30
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore



9 aylık bir aradan sonra sonunda bloguma vakit bulmayı başardım .ilk 2 sezonda da keyif aldığım diziyi paylaşmak istedim. Daha önce izlemeyenler için ufak bir hatırlatma yapıyım Dizinin ilk sezonu 2013 yılında "Let’s Eat" adı altında, ikinci sezonu 2015 yılında "Let’s Eat 2"  adıyla yayınlanmıştı.

Let's Eat 3 dizinin başrollerinde ilk iki sezonda da başrol oyuncusu olan Yoon Du-Jun ve kadın başrol de Baek Jin-Hee yi izledik.





 Baek Jin-Hee yi Jugglers,Missing Nine gibi dizilerde daha önce izlemiş biri olarak oyuncu uyumları başarılıydı.Yoon Du-Jun  bilmeyen yoktur sanırım.Highlight grubunun lideri ana vokalidir kendisi :) Bende kendisine hayran biri olarak diziyi ayıla bayıla izledim. Konusu:Dizi, bir gurme olan Koo Dae-Young’un (Yoon Du-Jun) etrafında dönmektedir. 30’lu yaşlarına gelen Koo Dae-Young bir çöküşün içine girmiştir. Yaralarına derman bulmak için yirmili yaşlarında tanıştığı ve yemeklerini sevdiği üniversiteden arkadaşı Lee Ji-Woo’yu (Baek Jin-Hee) ziyaret etmeye karar verir. Dae-Young ve Ji-Woo birlikte lezzetli yemeklerini paylaşmakla kalmaz aynı zamanda üniversite anılarını tekrar yaşamasını konu almaktadır.


16 bölüm olması beklenen dizi Yoon Du-Jun 'nin askere gitmesiyle  14. bölümde final yaptı.Dizinin konusu yemek olunca sürekli yediler her izlediğimde benimde iştahım açıldı.







Yoon Du-Jun askere gitmesiyle 2 yıl süreyle ekranlarda görememenin mutsuzluğu var.2 yıl sonra görüşmek dileğiyle ....




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder