13 Eylül 2018 Perşembe

Witch's Love



Adı: Witch's Love | 마녀의 사랑
Tür: Romantik, Komedi, Fantastik

Yönetmen: Park Chan-Yool

Senarist: Son Eun-Hye

Yayıncı: MBN
Bölüm Sayısı: 12
Yapım Yılı: 2018
Yayın Tarihi: 25 Temmuz 2018 – 30 Ağustos 2018
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe – 23:00
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore



 Witch's Love .....Goblinler,wampirler,robotlar olur da cadılar olmazmı tabikide olur.İlk kez kore yapımı cadı dizisi izlemiş biri olarak diziyide oyuncuları da sevdim. Cadı denince ilk aklıma Sabrina gelirdi eminim izlemeyen yoktur. Witch's Love Cadıların  Aşkı adı gibi cadıların da sevebileceğini güzel,tatlı bir şekilde bize izlettirdi.
Yoon So-Hee
Kang Cho-Hong
Hyun Woo
Ma Sung-Tae










Dizinin başrollerinde  başkalarının işlerine burnunu sokan ve bir cadı olan Kang Cho-Hong (Yoon So-Hee)  'yi izledik .Diğer başrol oyuncumuz Hyun Woo (Ma Sung-Tae) karakteriyle ilk kez bu dizide izledim ve karizmasına hayran olmamak elde değildi..





Konusu:


Bir cadı olan  Kang Cho-Hong, kendisi gibi olan büyükannesi ve teyzesi ile birlikte pirinç çorbası yapan bir yemek dükkanı işletmektedir. 50 yıldır işlettikleri dükkan da herkes prinç çorbasının tarifini merak etmektedir ve bu nedenle insanlar dan uzak durmaktadırlar. Bir gün çocukluğunda geçirdiği gizimli olayı çözmek için Ma Sung-Tae çıkagelir .Artık binanın sahibidir ve  Kang Cho-Hong ile aralarında aşk başlar.











Gizemli fantastik konuları hep sevmişimdir nedense doğa üstü olayları dizilerde izlemek daha çok hoşuma gidiyor ve beni heycalandırıyor. Buyrun buda insanoğlunun gerçeği :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder