17 Eylül 2018 Pazartesi

Suits




Adı: Suits | 슈츠
Tür: Dram, Hukuk
Yönetmen: Kim Jin-Woo
Senarist: Kim Jung-Min
Yayıncı: KBS2
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2017 - 2018
Yayın Tarihi: 25 Nisan 2018 – 14 Haziran 2018
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe – 22:00
Dili: Korece 
Ülke: Güney Kore



Efsane dizi Suits...2018 yılının hit dizilerinden biriydi bana göre. Oyuncu kadrosu,senaryosu kesinlikle 10 puanlık .....


Dizinin başrollerini 2 yakışıklı paylaşmakta Jang Dong-Gun dizide Kore’nin en büyük hukuk firmasının efsanevi avukatı olan Choi Kang-Seok ile izledik  söylemeye gerek varmı bilmiyorum ama dizide kendileri Karizmatik ve çekici birisini canladırdı.

Diğer başrol oyuncumuz Park Hyung-Sik.... dizide bir avukat olan Go Yeon-Woo karakterini canlandırdı.Yeon-Woo, olağanüstü derecede iyi bir fotografik hafızaya sahiptir.   Söylemeden geçemiycem takım elbise bir erkeğe mutlaka yakışır ama kırmızı convers ile bukadar mı yakışıklı olunur :)


Konusu:
Dizi, Güney Kore’nin en büyük hukuk firmasında avukatlık yapmakta olan Choi Kang-Seok (Jang Dong-Gun) ve lisansı olmadığı halde aynı şirkette avukatlık yapmaya başlayan Go Yeon-Woo'nun (Park Hyung-Sik) etrafında dönmektedir.

Hukuk türündeki drama da aşk yokmu diye merak edenlere az da olsa aşk sahneleride izledik . Konu ne olursa olsun her bölümünü iple çekeceğiniz bir dizi olmuş.

.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder