7 Eylül 2018 Cuma

What’s Wrong with Secretary Kim


Adı: What’s Wrong with Secretary Kim | Why Secretary Kim | 김비서가 왜 그럴까
Tür: RomantikKomedi
Yönetmen: Park Joon-Hwa
Senarist: Jung Kyung-Yoon (roman), Jung Eun-Young
Yayıncı: tvN
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2018
Yayın Tarihi: 6 Haziran 2018 – 26 Temmuz 2018
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe – 21:30
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore


Blogum da yazmaya ara verince anlatacak bir sürü dizi birikti.İzleme rekorları kıran bu  senenin muhteşem dizisinden bahsetmek istiyorum. What’s Wrong with Secretary Kim . Başrol oyuncularımız Park Seo-Joon ve Park Min-Young tanımayan yoktur ikisini de :)
Konusu:
Dizi, zengin, yakışıklı ,zeki olduğu kadar narsist bir kişiliğe sahip başkan yardımcısı (Park Seo-Joon) ile işinde oldukça başarılı olan onun sekteri (Park Min-Young) arasındaki romantik ilişkiyi konu almaktadır.


Dizi, narsist bir kişiliğe sahip başkan yardımcısı (Park Seo-Joon) ile işinde oldukça başarılı olan onun sekteri (Park Min-Young) arasındaki romantik ilişkiyi konu almaktadır.


Park Seo-Joon dizide bir aile şirketinde başkan yardımcısı olarak çalışmaktadır.Aynı zamanda çalıştığı şirketin 2. nesil varisidir. Yüksek IQ’ya ve çekici bir görünüme sahip olmasına rağmen kibirli ve bencil birisidir. Bu da onu birlikte çalışılması en zor insanlardan biri haline getirmektedir. .
Park Min-Young dizide  Kim Mi-Soo karakterini canlandırmaktadır. Lee Young-Joon’un 9 yıldır sekreteri olarak çalışmaktadır. Sekreterlik dünyasında, ona verilen görevleri yerine getirmek için her şeyi yapan bir efsane olarak bilinmektedir. İşyerinde mükemmellik için yüzünde bir gülümseme ile çok çalışırken evinde oldukça tembel birisidir. Güzel biri olmasına rağmen daha önce hiç kimse ile romantik bir ilişkisi olmamıştır.Bir gün işten ayrılmaya karar verir ama patronu öyle kolay bırakmayacaktır.
 
 



Not: Dizi kesinlikle izlenmeli. Oyuncuların uyumları , senaryo ,çekimler harikaydı.Seyirciyi sıkmadan 16 bölüm su gibi akıp gitti. Benim için unutulmazlar arasına Park Seo-Joon ve o muhteşem Aurası oldu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder