6 Eylül 2018 Perşembe

The Third Charm


Adı: The Third Charm | 제3의 매력
Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Pyo Min-Soo
Senarist: Park Hee-Kwon, Park Eun-Young
Yapım Şirketi: ImagineAsia, JYP Pictures
Yayıncı: JTBC
Bölüm Sayısı: -
Yapım Yılı: 2018
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2018
Yayın Günleri ve Saati: Cuma & Cumartesi – 23:00
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

The Third Charm ( Üçüncü Cazibe ) 28 Eylül de yayınlanması beklenen dizide başrollerde 
Seo Kang Joon (Are You Human Too?) dizisinde izlemiştim en son kendilerini.  O kadar iyi oynadı ki robot karakterine bile aşık olundu :) Kadın başrol oyuncumuz Esom tanımayanlar için söyleyim en son (Because This Is My First Life) dizisinde yan karakterden biriydi.
Konusu:
Dizi, 20’li yaşlarında tanışan ve birbirlerin tam zıttı kişiliklere sahip bir çiftin 12 yıl süren ilişkisini konu almaktadır.

  Seo Kang-Joon dizide 20 yaşındaki bir üniversite öğrencisi olan On Joon-Young karakteriyle karşımızda olacak oyuncu titiz .  mükemmel bir şekilde planladığı rutinlerinden asla sapmayan  birisidir. Modayı umursamadığı için her zaman gözlük takan ve kot pantolon, beyaz çorap, lekesiz spor ayakkabı giyen bir öğrencidir. 

Esom dizide 20 yaşındaki bir kuaför asistanı olan Lee Young-Jae karakteriyle izyeceğimiz dizide karakteri duygusal, spontane ve dürüst birisidir. Annesiz ve babasız büyüdüğü için abisi ile birlikte zor bir çocukluk dönemi geçirmiştir. Her daim birbirlerine göz kulak olup, birbirlerine güvendikleri abisi ile birlikte yaşamaktadır. Hayali, bir gün zengin olmaktır. Bu yüzden, üniversiteye gitmek yerine bir kuaförde asistan olarak çalışmaya karar verir. Bir gün, arkadaşı aracılığı ile katıldığı bir kör randevuda kendisinin tam zıt karakteri olan Joon-Young (Seo Kang-Joon) ile tanışmasını konu almaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder