3 Ocak 2017 Salı

Hwarang the Beginning

 


Adı: Hwarang | 화랑 | 花郞
Tür: Dram, Romantik, Tarih
Yönetmen: Yun Seong-Sik
Senarist: Park Eun-Young
Yayıncı: KBS2
Bölüm Sayısı: 20
Yapım Yılı: 2015 - 2016
Yayın Tarihi: 19 Aralık 2016 - 21 Şubat 2017
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi & Salı - 22:00
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Oyuncular


Park Seo-Joon dizide, "Hwarang" grubunun bir üyesi olan efsanevi savaşçı Moo-Myung karakterini canlandırmaktadır. Hayatı yaşayan bir savaşçı olarak yarını yoktur, o güçlü bir köpek gibidir ve kuş gibi özgür ruhludur. Aro ile  (Go Ah Ra)  arasında bir aşk oluşur...
 Go Ah Ra (Aro),Asil bir havaya sahip olan Aro yarısı toplumsal statüsü yüksek diğer yarısı  halktan birini canlandırmaktadır. Aro, Moo Myeong ve Sam Maek Jong'un kendini aşk üçgeninde bulacaktır .
 Parkı Hyung Sik (Sam Maek Jong )olarak ikili bir kimliğe sahip Kral Jinheung'ın, rol alır. Kraliyet statüsünden kaynaklanan yalnız yaşantısı ve güvenilmez kişiliği, onu hwarang grubuna karmaşık bir katkı yapmaktadır. Hwarang grubu sayesinde zayıf kişiğinden kurtulup korkusuz bir kral olcaktır.
Choi Minho   dizide, Silla Krallığının aristokrat bir ailesinden gelen Soo-Ho karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, cesur bir savaşçıdır ve pozitif bir kişiliğe sahiptir. 
Do Ji-Han dizide, Silla Krallığının en güçlü kişisi Park Yeong-Sil’in oğlu olan ve "Hwarang" grubunun bir üyesi olan Ban-Ryoo karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, yakışıklı, akıllı ve güçlü bir kişiliğe sahiptir. Küçük yaşından itibaren siyasi eğitim almıştır ve güç arzusunu benimsenmesi için zorlanmıştır. 









Jo Yoon Woo (Yeo Wool),  keskin diliyle  gizemli birini canlandırmaktadır..



1500 yıl önce Kore'nin üç krallıkından biri olan Silla ulusunda gerçekleşen  Hwarng grubunu anlatmaktadır. Genç erkek savaşçılardan oluşan  "Hwarang" atçılık ve kılıç kullanmaktaki fiziksel yeteneklerinin iyi olmasının yanında mükemmel görünüşleri ile de tanınmaktadırlar.


Tarih kokan romantik  bir  gençlik  dizisi 2 bölüm izlemiş olmamam rağmen çok beğendim. Oyuncu kadrosuna söylenecek söz bulamıyorum . Kesinlikle izlenmesi gereken dizilerden birisi olucak bence...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder