3 Ocak 2017 Salı

W -TWO WORLDS




Korelilerden alışkın olmadığım bi dizi senaryosu ile karşı karşıyayım. Senarist: Song Jae-Jung nasıl bir zeka nasıl bir ruh hali ile bu diziyi yazdı bilemiyorum hayranlıkla izlediğim dizilerden birisi oldu.. “W” isimli webtoondan bir karakter olan Kang Chul (Lee Jong Suk) ile gerçek dünyada bir cerrah olan Oh Yeon Joo (Han Hyo Joo) arasında yer alan aşk hikayesi anlatılmakta.





Lee Jong Suk hayranı olarak böyle bir muhteşem dizide izlemekten acayip zevk aldım.Oyuncuları konusuyla süper bir dizi olmuş. Lee Jong Suk hayranı olarak böyle bir muhteşem dizide izlemekten acayip zevk aldım.Oyuncuları konusuyla süper bir dizi olmuş.


Lee Jong-Suk, oyuncu-model Kim Woo-Bin ile yakın arkadaşmış. School dizisini izlemeyen yoktur sanırım. Arkadaşlıkları bu dizide başlamış. Ufak bir dedikodu yapmamızın kimseye zararı olmaz sanırım Lee Jong-Suk ve Park Shin Hye sevgililer :) Korede ünlüler sevgili olduklarında açıklamaları ajansları yapıyor buda farklı bi açı tabikide.çoğu hayranı birbirlerine yakıştırmasalarda bence Çok sevimliler...












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder